Lányok, amikor kakiltok szoktatok tenni wc papírt a csészébe, hogy elkerüljétek a csobbanást?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 23:52
11/22 anonim válasza:
Okos lanyaim ezert kene meghagyni a szorzetet.... amugy ami felcsapodik az nem sz...ros viz mert amikor beleesik akkor az még tiszta amit felcsap. Fizika, kedves lanyok.
12/22 anonim válasza:
miért emelted ki a kérdést, ha megkaptad rá a választ?
13/22 anonim válasza:
szerintem nem csak a nők tesznek oda papírt ha zavarja őket a csobbanás
15/22 anonim válasza:
Nem teszek.Minek?Nem csapódik fel a kaki így totál értelmetlen.
16/22 anonim válasza:
Én ezért nem alsó kifolyású wc-csészét vettem. Utálom, igaz, kb. feleannyiba kerül, de amikor felújítottunk megmondtam, hogy kizárt dolog!
Idegen helyen nem szoktam, de ha mégis, akkor kibélelem, igen. Sok helyen alsó kifolyású van, pont azért, mert az az olcsóbb. Éttermekben, kórházban.
17/22 anonim válasza:
Én férfi vagyok és én is szoktam. Nem csak a fenekem, hanem a herezacskóm is vizes lesz, ez elég rossz.
18/22 anonim válasza:
Én ki szoktam bélelni, főleg ha munkahelyen megyek el. Volt már ismeretlen eredetű nőgyógyászati fertőzésem, nem biztos hogy a visszacsapódástól, de lehet. Itthon nem olyan wc van amiből visszacsap, így azt nem szoktam kibélelni. A hangok nem érdekelnek.
19/22 anonim válasza:
Én inkább azt utálom, ha a farkam hozzáér a wc csészéhez.
20/22 anonim válasza:
Igen. Illetve pontosabban wc papírral megállítom, amit a kezemben fogok, és utána engedem tovább. Nem a hang miatt, hanem mert nincs kedvem minenféle gyulladásokkal tönkretenni magam. A kezem meg nem lesz kakis, de attól függetlenül kezet mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!