Lányok, amikor kakiltok szoktatok tenni wc papírt a csészébe, hogy elkerüljétek a csobbanást?
Én évekkel ezelőtt (lány) unokatesómmal éltem együtt és 1-2 hét után feltűnt mennyi wc papír fogy... kiderült, hogy amikor pisil is "tele" rakja a wc-t előtte papírral, nehogy halljam amikor csorog a pisije...
Nem tudom honnét jön bárkinek is ilyen jellegű fóbiája mit hallanak kint.. egy kérdés: TI! akik féltek a csobbanás-csurgás hangjától: ha vki elmegy wc-re mellőletek, ti arra figyeltek mi történik a wc-ben??? ti figyelitek más csobbanását ??? Vagy mi a fenéből gondoljátok hogy bárki is a házból-lakásból arra figyel mi történik a wc-ben amikor ott vagytok?? Ez komolyan érdekel..
Szerintem ezeknek zárt osztályon lenne a helyük. 😂😂😂
#3 Én ha nem arra koncentrálok akkor is hallom otthon, ha a közelben vagyok, hogy csorog vagy pukizik valaki. Itt a panelban is mindent hallani, hiába nem figyelsz oda. Ez ilyen dolog.
#7 Én speciel nem élek egyedül, hanem a szüleimmel. Anyám éppen küzd valami nemibetegséggel és nem fertőtlenít minden pisilés után. Ami teljesen rendben van.
Hárman, néha négyen élünk egy háztartásban és szoktunk vendégeket is fogadni, akik számára nem fizetős a wc.
Úgyhogy de, otthon is érhet baj.
#8as vagyok. Ha éppen csend van itt a panelban, akkor hallom, hogy valamelyik szomszédom csurgat, vizet ereszt, vagy tévézik. Egyik este pont azon csodálkoztunk, hogy mennyire kivehető a mellettünk lévő híradó meg az alattunk lévő vita hangjai. Azon is szoktunk nevetni reggelente, hogy a felettünk lakó magassarkús hölgy útját végig tudjuk követni a hangok alapján, néha megtippeljük, hogy éppen mit csinál. Halljuk mosogatni, porszívózni, wc-t lehúzni és viccen kívül, halljuk csurgatni is, ha kívül-belül nagy a csend.
És higyjétek el, nagyon sokan lakunk panelban, hallgatózás nélkül halljuk a pisiléseket.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!