Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, amikor kakiltok...

Lányok, amikor kakiltok szoktatok tenni wc papírt a csészébe, hogy elkerüljétek a csobbanást?

Figyelt kérdés

2022. febr. 15. 23:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
61 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Én szoktam, már nem egyszer volt hogy felcsapódott rám a víz..rosszul vannak kitalálva ezek a wc-k
2022. febr. 16. 00:04
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
😂😂
2022. febr. 16. 00:13
 3/22 anonim ***** válasza:
61%

Én évekkel ezelőtt (lány) unokatesómmal éltem együtt és 1-2 hét után feltűnt mennyi wc papír fogy... kiderült, hogy amikor pisil is "tele" rakja a wc-t előtte papírral, nehogy halljam amikor csorog a pisije...

Nem tudom honnét jön bárkinek is ilyen jellegű fóbiája mit hallanak kint.. egy kérdés: TI! akik féltek a csobbanás-csurgás hangjától: ha vki elmegy wc-re mellőletek, ti arra figyeltek mi történik a wc-ben??? ti figyelitek más csobbanását ??? Vagy mi a fenéből gondoljátok hogy bárki is a házból-lakásból arra figyel mi történik a wc-ben amikor ott vagytok?? Ez komolyan érdekel..

2022. febr. 16. 00:18
 4/22 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ezeknek zárt osztályon lenne a helyük. 😂😂😂

2022. febr. 16. 00:20
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
#3 dehát nem a hanggal van a baj! Hanem amikor az alsó kifolyású csészébe *csak úgy* beletolja az ember a barnamacit, akkor a sz.ros víz felcsapódik, ez a probléma. Ezt előzi meg a lefolyóhoz helyezett papír. Pasik csak megtörlik ilyenkor magukat odalent és kész, mi viszont simán kaphatunk fertőzést is ettől.
2022. febr. 16. 00:37
 6/22 anonim ***** válasza:
46%
én óvatosan belekakilok a markomba, és halkan belehelyezem a csészébe, így nem hallják meg
2022. febr. 16. 00:52
 7/22 anonim ***** válasza:
43%
szerintem nagyon ritkán fordul elő hogy vki nyílvános helyen megy el kakilni ( a kérdés se erre irányul szerintem) mindenki próbálja ezt otthon megtenni :) a saját wc-mben meg égő lenne ha fertőzéstől kellene félnem egy kakilás miatt és emiatt wc papírral kibélelni azt.. (se persze lehetnek ilyen helyzetek és akkor teljesen érthető!)
2022. febr. 16. 00:55
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

#3 Én ha nem arra koncentrálok akkor is hallom otthon, ha a közelben vagyok, hogy csorog vagy pukizik valaki. Itt a panelban is mindent hallani, hiába nem figyelsz oda. Ez ilyen dolog.

#7 Én speciel nem élek egyedül, hanem a szüleimmel. Anyám éppen küzd valami nemibetegséggel és nem fertőtlenít minden pisilés után. Ami teljesen rendben van.

Hárman, néha négyen élünk egy háztartásban és szoktunk vendégeket is fogadni, akik számára nem fizetős a wc.

Úgyhogy de, otthon is érhet baj.

2022. febr. 16. 05:13
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
3-as nem mindenki azért rak kakilas előtt wc papirt a wcbe hogy ne hallják amikor beleesik, hanem hogy a víz ne csapódjon vissza. Ennyire egyszerű.
2022. febr. 16. 08:58
 10/22 anonim ***** válasza:
95%

#8as vagyok. Ha éppen csend van itt a panelban, akkor hallom, hogy valamelyik szomszédom csurgat, vizet ereszt, vagy tévézik. Egyik este pont azon csodálkoztunk, hogy mennyire kivehető a mellettünk lévő híradó meg az alattunk lévő vita hangjai. Azon is szoktunk nevetni reggelente, hogy a felettünk lakó magassarkús hölgy útját végig tudjuk követni a hangok alapján, néha megtippeljük, hogy éppen mit csinál. Halljuk mosogatni, porszívózni, wc-t lehúzni és viccen kívül, halljuk csurgatni is, ha kívül-belül nagy a csend.

És higyjétek el, nagyon sokan lakunk panelban, hallgatózás nélkül halljuk a pisiléseket.🤷🏻‍♀️

2022. febr. 16. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!