Gyakran felfázós lányok! Nektek mi vált be, hogy hosszútávon elkerüljétek a nyavaját?
Sajnos a nyár folyamán volt egy visszatérő felfázásom, kétszer is antibiotikumot írtak fel rá. Most fejeztem be a második adagot a napokban.
Tudom, hogy sajnos sok lánynak életmódszerűen oda kell erre figyelni, mert hajlamosabbak elkapni ilyesmi fertőzéseket, mint mások. Utánaolvastam, miket lehet tenni, és el is kezdtem egy-két dolgot, amit javasolnak ilyen helyzetekre:
- Sok folyadék (víz, citromos víz, gyógyteák)
- Napi két szem tőzegáfonya-kapszula
- D-Mannóz (jelenleg kúraszerűen, később majd csak "kockázatosabb" helyzetekben tervezem használni, mint pl strandolás előtt, vagy szex után)
Van még bármi, amit tenni tudok, hogy a lehető legjobban bebiztosítsam magam? Nektek mi vált be?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Én ha tehetem, és otthon vagyok, mindig letusolok nagy wc-zés után, ezzel is elkerülve, hogy feljussanak a hüvelybe a bacik.
Nyári időszakban pamut trundra bugyi, és 1x váltom.
Együttlét után pisilek, a feljutó bacik miatt.
Strandolásnál leveszem a vizes bikini alsót, ha kijöttem a vízből és jól áttörlöm magam, mert a baciknak kedvező a vizes meleg “hely”…
Én azért átgondolnám mikor szokott leginkább előjönni ez a “felfázás”, mert együttlét után sokszor előjön, ismert nevén “nászutas” betegség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!