5 napja késik tesztek negativak mi lehet a gond?többi lent...
Figyelt kérdés
5 napja késik csináltam azota minden nap tesztet mind negatív lett. Lehetek mégis terhes?vagy mi lehet a baj? Mindig pontos szokott lenni a menstruációm.holnap délutánra kaptam orvoshoz időpontot de nagyon ideges vagyok csak erre tudok gondolni.2022. febr. 14. 12:41
1/7 anonim válasza:
Első hogy ne idegeskedj mert attól is késhet.
Nem vagyunk gépek hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg és ugyanaddig is tartson.
Nekem egy évben egyszer késik egy hetet vagy jön meg előbb par nappal.
Teljesen normalis.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod aval próbálom nyugtatni magam hogy nagyon hideg van a munkahelyemen és lehet felvagyok fázva és azért mert múlt hónapban 3 nappal hamarabb jött most még késik 5 napja de eddig nem volt ilyen meg és nem tudom mi lehet
2022. febr. 14. 12:47
3/7 anonim válasza:
Attól is lehet, viszont a felfazast mond a dokinak mindenképp, mert ha még mindig tart akkor azt kezelni kell.
4/7 anonim válasza:
"Mindig pontos szokott lenni a menstruációm."
"múlt hónapban 3 nappal hamarabb jött most még késik 5 napja"
Tehát egy ideje meg már nem pontos.
Jó, hogy el tudsz menni dokihoz, nem árt legalább egy rutin vizsgálat.
5/7 A kérdező kommentje:
Mostmár a derekam is nagyon fáj soha nem lessz holnap nagyon félek 😟
2022. febr. 14. 13:43
6/7 anonim válasza:
Sok minden oka lehet ennek, idegesség és betegség is bezavarhat.
7/7 anonim válasza:
4 nap késés semmi, ezért nem kell aggódni. Felesleges emiatt orvos, teljesen normális akár egy ciklus kimaradása is néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!