Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/nők, volt már úgy,...

Lányok/nők, volt már úgy, hogy nem voltak PMS tünetek, mielőtt megjött?

Figyelt kérdés

Hajlamos vagyok a világon mindenre (talán túlságosan is) rástresszelni. Szerdán kellene elvileg megjönnie, de nem érzem a szokásos jeleket. Általában 5-7 nappal a menstruációm előtt elkezd nagyon fájni a mellem, a hátam alja, a derekam, és kicsit görcsölök. Most viszont nincs semmi. Mármint amit érzek az az, hogy szokásosan megkívánom az édes dolgokat, és többet akarok enni a kelleténél. De az normális, hogy most se mellfájás, se görcsölés nincs? Vagy csak túlaggódom?

Nem tudom, mennyire játszik ez közbe, de épp most voltam covidos is.

2022. febr. 13. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Általában minden bajom van előtte (pattanás, rettentően fájnak a melleim stb) néha viszont semmit sem érzek előtte.
2022. febr. 13. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nincs PMS tünetem.
2022. febr. 13. 11:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen csak nekem meg többnyire szokott lenni. Most meg annyi, hogy állandóan csak ennék (édeset!!), és jöttek a csúnya pattanások is. És mást nem érzek furcsa módon.
2022. febr. 13. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha nincs semmi előjele annak, hogy meg fog jönni
2022. febr. 13. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
44%

Nekem kétfajta menzeszem van, az egyik az erős, ezt egy hétre előre érzem, "mocorog" a méhem, és vicc nélkül érzem az első csepp vért, ami megindul; és egy light-os, amin minden figyelmeztetés nélkül látom, hogy rózsaszínes a tisztaságim.

A stressz és a covid is bekavarhat.

2022. febr. 14. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!