Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Covid fertőzés után vagy...

Covid fertőzés után vagy oltás után tapasztalt esetleg valaki menstruációs zavarokat?

Figyelt kérdés
Decemberben kaptam meg a harmadik oltást. Nem sokkal előtte Covidos lehettem de nem lettem tesztelve. December 9-én kaptam meg az oltást. 14-én jött meg a mensesem de erősebben és azóta kisebb kihagyásokká hol barnázok hol vérzek. Orvosi kivizsgálás folyamatban van.... esetleg volt így más is?

2022. febr. 12. 15:22
1 2
 11/16 DarinkaWoo válasza:
97%
Szia! Az oltások előtt normális, szabályos menstruációm volt. Már az első oltás után több mellékhatás előjött. A nőgyógyászati a legsúlyosabb. Az első oltás után 14 napot késett, aztán ömlött 10 napig. A második oltás után már 29 napot késett, és 42 napig véreztem folyamatosan, megállás nélkül. 3x2 Exacyl, palástfű, pásztortáska, Lady vital tea mellett is 3 cm-es darabok… Sürgősen egészségügyi küretet kellett csinálni, így állt el 42 nap után végre a vérzés. A műtét óta 8 fajta gyógyszert szedek, az oltás miatt, de azóta sem állt helyre a ciklusom. (+Éjszaka is felébredek a sugárzó petefészek fájdalomra.) Egészségügyi dolgozóként már csak 26 napom van beadatni a kötelező 3. oltást! (Az már csak „hab a tortán” , hogy az oltások okozta mellékhatások miatt szenvedek fél éve, ami rengeteg fájdalom, rengeteg pénz, és ki tudja mikor lesz vége, de, gyógyszerellátási szakasszisztensként, csak akkor számítunk eü dolgozónak, ha valami kötelező, a-amikor fizetés emelésről, + 500 e-ről stb. ről van szó, vagy bármi jóról, akkor érdekes módón nem vagyunk eü-sek.) Rengeteg beteg jön hasonló panaszokkal, de mint tudjuk, az okosok szerint, az oltás nem okoz menstruációs panaszokat….
2022. febr. 13. 16:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor neked még rosszabb a helyzet. Én az első két oltás után még fogamzásgátlót szedtem szerintem akkor azért nem zavarta meg. De a harmadik oltast úgy kaptam, hogy előtte covidos voltam de nem lettem tesztelve. Viszont én is egészségügyben dolgozom és a harmadikat december 10ig kellett beadatni tehát muszály voltam pedig kb 2-3 Hét telt el a betegségem után.... azota tart ez az állapot.... es persze azota mar 5x eltemettem magam minden megfordul az ember fejében...(főleg az enyémben mert barmi van rákra gondolok)... hormonlaboromon olyan nagy eltérés nincs ami ezt magyarázná, ultrahangon sincs semmi (PCO de az tinikorom óta megvan)... most a rákszuresre várunk... De valószínűbbnek tartom hogy az oltás... szeretnénk második gyerkőcöt de így nem tudom mi lesz ezzel is...
2022. febr. 14. 10:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia nekem két oltásom van illetve voltam kétszer covidos de azután nem tapasztaltam ilyet. Az első oltás után már csökkent a menstruációm a második után nem egyből éreztem változást csak pár hónap után. Múlt hónapban is meg most is két három napig volt egy ilyen halvány pink kis vèrzès de olyan kevés egy egész betét nem kellett volna egész "menszi" alatt. Csináltam tesztet is de semmi. Nem vagyok terhes.

A harmadik oltástól félek de nekem muszáj a munkahelyem miatt.

2022. febr. 21. 07:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Szia! Igen sajnos nekem is muszály volt, egészségügyben dolgozom.
2022. febr. 21. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Javult azóta a helyzeted? Jó lett a rákszűrés eredménye?

2022. márc. 17. 18:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia! Gyulladást írt le. A hormonok nincsenek rendben. Azért lehetnek a vérzések. Sajnos nem javult azóta sem...
2022. márc. 18. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!