Több,mint egy hete késik a menstruációm. December 28-án esemény utánit vettem be, mert kiszakadt a gumi, utána védekeztünk. Január 19-én csináltam tesztet, negatív. Ma kipróbáltam a cickafark teát, mert állítólag meghozza a menstruációt, ez igaz?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 20:14
11/18 anonim válasza:
Figyelj. Én eleve nem érnék ki ilyen kérdést ide, hanem az orvosomtól kérnék tájékoztatást. Főleg nem próbálkoznék hülye teákkal hogy hátha attól megjön. Majd egy oldalon keresztül magyarázzuk neked mi van, mi is normálisan írtunk, de engem mindig meg tud lepni az emberi butaság és a felfogóképesség hiánya. Ennyi.
13/18 A kérdező kommentje:
Védőnőtől kaptam ezt az információt,hogy jó ez a tea, én csak megakartam tőletek is kérdezni,hogy valakinek használt-e stb.
2022. jan. 24. 21:14
14/18 anonim válasza:
Semmit sem használ. Rengeteg ilyen butaság kering. A hatalmas hormonsokktól késik a mensid, ezt mondhatta volna a védőnő. Marad a várakozás.
15/18 anonim válasza:
Miért vedonot kérdezel ilyenrol? Nem orvos es sokszor ok is akkora marhaságokat mondanak hogy csak na. Például most is.
Ihatsz teat de hogy az nem hozza meg előbb az is biztos. Azt is felkene fogni hogy ezeket a gyógynövényeket csak ugy össze-vissza nem kéne iszogatni.
16/18 anonim válasza:
Az eseményutáni tabletta egy óriási hormonbomba. Ne csodálkozz, hogy felborult a ciklusod.
17/18 A kérdező kommentje:
Délelőtt óta feszül a mellem, görcsöl a hasam, fejem fáj...nekem ez mensis tünetek szoktak lenni, ugye megjön?
2022. jan. 26. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!