Hogy lehet a cickafark vérzéscsillapító hatású?
Olvastam, hogy a cickafark nagyon jó görcsoldó és vérzéscsillapító, ezért javasolják a menstruáció könnyebb átvészelésére és a vérzés csillapítására. Viszont én ezt nem értem.
Eddig azt hittem, van egy bizonyos mennyiségű vér, aminek távoznia kell a menstruációkor, és ezt csak gyorsítani lehet, például ha sokat sportol az ember, vagy sok vizet iszik.
Ezek szerint a vér mennyiségét csökkenteni is lehet? Ilyenkor nem rossz, ha az úgy "bent ragad"? Lehet, nem értem teljesen, de légyszi ha valaki érti, hogy mire próbálok kilyukadni és tudja a választ, akkor világosítson fel! :)
Ez jól hangzik, köszi. :)
És valahogy lehet bizonyosnak lenni abban, hogy teljesen levált?
3
Ne aggódj, ezt nem tudod egy teával megakadályozni. Ugyanúgy megtörténik minden, csak gyorsabban regenerálódik
Mint amikor elvagod a kezed. A seb be fog gyógyulni, de mindenki más ideig vérzik egy ugyanakkora sebből, nem marad ki náluk sem a sebgyogyulas egy lépése sem, csak hamarabb helyre jön
A menstruáció esetén nem bizonyos mennyiségü vérnek kell eltávoznia, hanem a nyálkahártyának kell teljesen leválnia és kikerülni a szervezetböl.
Ez járhat több és kevesebb vérzéssel, nem az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!