Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A cickafarkfű tea miatt...

A cickafarkfű tea miatt elmaradhatott a mensim?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a nők teája stb..

Nekem tökéletes volt a ciklusom mindig 28napra jött meg és egy pár hónapja elkezdtem inni a teát mindig az előtt mielőtt megjönne a mensim. Pl. Ha 20-án kell megjönnie akkor mindig 16.a felé elkezdtem inni és nyilván hamarabb jott meg 20.ánál

Szóval már egy ideje 28.napnál hamarabb jön meg mindig. Ezek mellett múlthónapba 2szer jött meg, hónap elején és hónap végén. Ma kellett volna megjönnie (mar 3napja iszom a teát de semmi) eddig mindig 1bögrével ittam de ma annyira beparáztam, hogy akár terhesség állhat a dolog mögött, hogy meg ittam még egy pohárral. (a terhesség nalam fel érne egy öngyilkosságal épp ezért védekezünk mindig) Múlthónapban, volt olyan, hogy kiszakadt az óvszer de nem ment el a barátom és tudtommal az előváladéktól csak akkor tudnék teherbe esni ha a barátom el ment volna előtte és nem pisil. Az biztos, hogy előtte nem ment el szóval nem tudom, hogy mennyi az esély arra, hogy tényleg terhes lennék. De ha tényleg a tea miatt késik akkor nem kicsit tettem kárt a szervezetemben.

Szóval ha tudtok erről valamit légszi segítsetek.

2021. júl. 20. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem marad el tőle, sőt rendszeres lesz. És egy nap nem késés- az simán lehet a melegtől, stressztől, egyéb hatástól.
2021. júl. 20. 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:
75%
És rosszul tudod: Életképes sperma az előváladékban is lehet.
2021. júl. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!