Ovuláció, peteérés fájdalom?
24éves vagyok talán eddig csak 2x fájt ovulációkor a hasam.
De most nem tudom eldönteni hogy attól fáj ennyire vagy nem.
Megmondom őszintén annyira nem értek a témához ezért is irok ide es nem szeretnék minden kis bajjal nőgyógyászhoz szaladni ha ez "normalisnak" mondható.
Egy két napja már fáj jobb oldalt pont a csípő csontom melletti rész, néha az alhasamba is szurkáló fájdalom van és átvándorol jobb oldalra is de inkább a bal oldalt fáj.
Nyomó érzést érzek inkább mintha ott lenne nem is tudom egy kis gömb formájú valami és ha úgy ülök vagy állok, megyek akkor nagyon tud fájni így csak féloldalasan tudok mozogni mert olyan mintha a többi szervem nyomná azt a részt😅 nagyon kellemetlen van amikor jobb van amikor rosszabb. Ma reggelre lett erősebb a fájdalom, eléggé legyengít és rossz a közérzetem.
Másnak is szokott ilyen lenni vagy ez szokatlan?
Nagyon köszönöm annak aki válaszol.
Legyen szép napotok!
Szerencsére mára elmúlt nagyon nagyon örülök neki.
De nem volt soha ilyen fájdalmam még peteéréskor.
Ugy tudom az endometriozist nem tudjak biztosan megállapítani csak ha műtenek, vqgy rosszul tudom?
Egyébként igen elég vékony vagyok sajnos akkor lehet azért érzem csak ijesztő
Nagyon köszönöm aa válaszaitokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!