Középidő óta kitartó alhasi fájdalom?
Sziasztok!
Elgondolkoztam, volt e egyáltalán peteérésem, mert fura az egész szitu.
Szóval elvileg 15-én volt a középidőm. Elkezdtem érezni a szokásos has szúrást egyik oldalon, kb két napig éreztem és a székletem is lazább volt. Ezóta néha fura, menzesz -szerű görcseim vannak az alhasamba, amit szelek kísérnek és a székletem se állt vissza..
Mérem a hőm, nem ment feljebb, nekem ovu után olyan 36'9/37 szokott lenni, most 36'5 rendzseresen.
Lehetséges volna, hogy cisztám lett a két ciklus között és azt érzem? Gyanús, hogy pont a közepétől jöttek ezek a tünetek semmi bajom nem volt előtte. Párom velem él, semmi baja a hasának, ha vírus lenne rég átadtam volna.
Volt már itt hasonlóan valaki? Ma kértem nődokihoz időpontot azért biztos ami biztos.
Kedved első válaszoló!
Ez már vagy egy hete tart, szerintem kizárt, hogy vakbélgyulladás lenne. A fájdalom nem olyan erős és nem jobb oldalt lokalizálódik. Lázam nincs, étvágyam van, hasmenésem, székrekedésem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!