Mennyire lehet erős a középidős fájdalom?
Figyelt kérdés
Majdnem minden ciklusom közepén érzem amikor a pete végig halad a petevezetéken, és sokszor nagyon erős fájdalommal jár. Ez normális? Nem mondom hogy nem lehet elviselni, de nagyon erős. Utalhat ez valamilyen problémára? Holnap megyek orvoshoz, érdemes ezt megemlíteni?2015. okt. 21. 10:12
1/8 anonim válasza:
Emlitsd meg , es ird meg mit mondott :) szerintem normalis, en is ugyan igy vagyok, szinte erzem h hol jar a pete.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is érzem ahogy halad mm-mm-re, csak hát nagyon fáj is. A környezetemben senki nem éri így mint én. Megkérdezem, és leírom.
2015. okt. 21. 10:34
3/8 anonim válasza:
Szerencsések vagytok, hogy ennyire érzitek (gyerek szempontjából). Szerintem feltétlen kérdezd meg, hogy oké-e így.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem is az a gond hogy érzem, mert az tényleg nagyon jó dolog, csak a fájdalom zavar. Olvastam hogy a petevezeték olyan keskeny átmérőjű mint egy szőrszál, a pete pedig jóval nagyobb, de ez még nem ok a fájdalomra. Sokan észre sem veszik pedig náluk is ilyen méretek vannak.
2015. okt. 21. 11:21
5/8 anonim válasza:
Hát persze, én sem érzek belőle semmit és egyik barátnőm sem, vannak szerencsére más jelei a peteérésnek. De én is kíváncsi vagyok, hogy mennyire normális az, hogy érzed, ahogyan végighalad. Lehet, hogy szűkebb petevezeték az oka?
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet, holnap kiderül. Pár éve érzem csak, nem volt mindig így.
2015. okt. 21. 12:33
7/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, megvizsgált, teljesen rendben van minden. Kérdeztem a fájdalomról, azt mondta ez inkább jó dolog mintsem probléma, és hogy örüljek neki, mert nagyon sok nő örülne ha érezné. Amúgy van ilyen mint mi, de viszonylag ritka. Azt is mondta erre nem célszerű fájdalomcsillapítót bevenni, mondjuk én amúgy sem szoktam.
2015. okt. 22. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!