Első nőgyógyászati vizsgálat? Mennyire kellemetlen?
Sziasztok! Hétfőn megyek először nőgyógyászati vizsgálatra és szeretném tudni, hogy mire számítsak. Fájni fog-e, esetleg mennyire lehet kellemetlen?
17L
21!
Azt, hogy semmi károd nem származott abból, hogy nem jársz nőgyógyászhoz maximum a halálod után lehet elmondani.
Jelenleg csak akkor tudsz hiteles lenni ha elmondod az életkorodat, és így teszed hozzá, hogy EDDIG semmi károd nem lett belőle.
Saját magam is érintett vagyok nőgyógyászati problémákban, ezért érint ennyire érzékenyen ez a téma. Én "csak" fél évig halogattam az orvoshoz menést, a jobb petefészkem bánta ezt a huzavonát...
Gusztus dolga… az igen.
Nőgyógyászati betegséggel vagy nem kezelt fertőzéssel élni meg pláne az!
24
Nem a betegségnek szólt, hanem a helyzetnek. Nehezen viselem az ilyesmit.
25
Tehát tényleg nem volt semmi bajod - szerencsére - mint ahogyan várható is volt. Így feleslegesen tetted ki magadat a fájdalomnak. Erre céloztam még a vizsgálat előtt.
Kedves kérdező!
Nagyon örülök hogy elmentél, illetve az is jó hogy eddig nem derült ki semmi komoly. A laborral majd többet fogtok tudni.
Azonban egy nagyon fontos dolog, mindig szólnod kell ha fájdalmad van vizsgálat közben!
Több nőgyógyásznál is jártam már, volt aki szintén alig használt sikositot, én direkt megkértem hogy használjon többet. Ez jogodban áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!