Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati vizsgálat?...

Első nőgyógyászati vizsgálat? Mennyire kellemetlen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hétfőn megyek először nőgyógyászati vizsgálatra és szeretném tudni, hogy mire számítsak. Fájni fog-e, esetleg mennyire lehet kellemetlen?

17L

2022. jan. 21. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Abszolút rendben van a gondolkodásom, és semmi károm nem származott belőle, ezért merem nyugodt szívvel mondani/ajánlani. Természetesen lehet máshogyan is tenni, de 90 százalékban felesleges.
2022. jan. 22. 12:39
 22/29 anonim ***** válasza:
80%

21!

Azt, hogy semmi károd nem származott abból, hogy nem jársz nőgyógyászhoz maximum a halálod után lehet elmondani.

Jelenleg csak akkor tudsz hiteles lenni ha elmondod az életkorodat, és így teszed hozzá, hogy EDDIG semmi károd nem lett belőle.

Saját magam is érintett vagyok nőgyógyászati problémákban, ezért érint ennyire érzékenyen ez a téma. Én "csak" fél évig halogattam az orvoshoz menést, a jobb petefészkem bánta ezt a huzavonát...

2022. jan. 22. 13:41
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Azt hogy EDDIG semmi károd nem származott belőle, az nem jelent semmit. 50,60,70 évesen is lehet méhnyakrákod csak akkor már lehet hogy nem tudják kezelni. Nekem az életem fontosabb mint hogy nyavajogjak azért mert egy orvos 5 percig látja a puncim.
2022. jan. 22. 16:36
 24/29 anonim ***** válasza:
26%

Gusztus dolga… az igen.

Nőgyógyászati betegséggel vagy nem kezelt fertőzéssel élni meg pláne az!

2022. jan. 24. 11:03
 25/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elmentem és... Igazából azt mondta, hogy nem lát semmit. Elküldött laborba, az eredményre várok. Egyébként nem kellemetlen volt, hanem fájt. Mint mikor először szexel az ember. Nekem olyan érzés volt, mivel se az ujját, se a kacsát nem kente be síkosítóval, viszont hála istennek az ultrahangos csövet már igen!
2022. jan. 24. 16:23
 26/29 anonim ***** válasza:
7%

24

Nem a betegségnek szólt, hanem a helyzetnek. Nehezen viselem az ilyesmit.

2022. jan. 24. 18:29
 27/29 anonim ***** válasza:
7%

25

Tehát tényleg nem volt semmi bajod - szerencsére - mint ahogyan várható is volt. Így feleslegesen tetted ki magadat a fájdalomnak. Erre céloztam még a vizsgálat előtt.

2022. jan. 24. 18:32
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem mondhatja azt senki, hogy biztosan nincs bajom, hiszen még várom a labort az eredménnyel!!! Azt mondta a doki, hogy méhen kívüli terhességem is lehet. Ki tudja.
2022. jan. 24. 19:28
 29/29 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező!

Nagyon örülök hogy elmentél, illetve az is jó hogy eddig nem derült ki semmi komoly. A laborral majd többet fogtok tudni.

Azonban egy nagyon fontos dolog, mindig szólnod kell ha fájdalmad van vizsgálat közben!

Több nőgyógyásznál is jártam már, volt aki szintén alig használt sikositot, én direkt megkértem hogy használjon többet. Ez jogodban áll!

2022. jan. 24. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!