Első nőgyógyászati vizsgálat? Mennyire kellemetlen?
Sziasztok! Hétfőn megyek először nőgyógyászati vizsgálatra és szeretném tudni, hogy mire számítsak. Fájni fog-e, esetleg mennyire lehet kellemetlen?
17L
Kérdező!
Menj el nőgyógyászhoz, ez nem is kérdés, derítsd ki mi okozza a késést. Nyilván első alkalomról beszélünk, máskor még nem késett, de véleményem szerint jobb időben orvoshoz menni, mint túl későn.
Legrosszabb esetben azt mondja, hogy kutya bajod, de ez is teljesen rendben van.
Hogyha rendesen védekeztek a pároddal akkor kizárt dolog, hogy terhes legyél, úgyhogy csak emiatt ne kezd el. Illetve oké, hogy a gyógyszer rendbeteszi a menzeszedet, de amint abbahagyod, azonnal felborul az egész. Ez csak ideiglenes megoldás, ami több bajt hoz mint rosszat.
11!
Az egész vizsgálat maximum 5 perc kényelmetlenséggel jár. 5 perc alatt kiderülhetnek komoly problémák, véleményem szerint ennyi kényelmetlenségnek minden nő életébe bele kell, hogy férjen.
Ne biztasd már szegény lányt arra, hogy ne járjon nőgyógyászhoz könyörgöm. Most elülteted benne ezt a gondolatot, aztán később ha ne adj isten valami komoly baja lesz meg majd nem mer elmenni...
14!
De mégis minek tennéd ki magad? :D
Úgy beszélsz erről, mintha a világ legszörnyűbb dolga lenne, holott egy egészséges nőnek fájdalma sincs közben
15
Nem is a fájdalom, hanem a helyzet maga. Kiszolgáltatott, megalázó, indiszkrét.
16!
Persze, ez tény.
De ez a vizsgálat elengedhetetlen ahhoz, hogy kiderüljenek komoly problémák.
Mondjuk én egyszer szedtem azért tablettát, mert az akkori pasim azt akarta.
Végülis nem neki telt 1,5 évbe, mire ismét rendeződött az eddig elég pontos ciklusa.
Soha többet fogibogyó, vagy ha valaha ismét szedném, azt csakis SAJÁT elhatározásra.
16
Nem, nem muszáj menni, hanem lehet menni.
"Évente egyszer 5 percet ki lehet bírni."
Gusztus dolga; inkább kihagynám. Nem szeretem az ilyen helyzeteket.
19!
Rendben, akkor te hagyd ki. De légyszíves ne bíztass erre másokat, pláne kislányokat. Te is tudod hogy nincs rendben a gondolkodásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!