Mit fog szólni a nőgyógyász, hogy nem voltam két éve rákszűrésen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye voltam, hogy nem mentem vizsgálatra ennyi ideje. Hétfőn szeretnék időpontot kérni, nem húzom tovább. Nincsen panaszom.
Az az egyetlen gond, hogy fogamzásgátlót szedek, és a háziorvosom felírta eddig.
Mit fog így szólni a nőgyógyász? Látni fogja a kezelési lapomon,hogy régen voltam.
2022. jan. 15. 23:23
11/13 mursi válasza:
fogamzóképes nők esetében bizony gyakorta előfordul terhesség, megfordítván: koraterhesség bizony szerteágazó tüneteket tud okozni, érdemes erre is gondolni, a vélemény pedig szabad...
12/13 anonim válasza:
11-es, ezt hogy erted? Hogy jon a kerdeshez? Probalom ertelmezni, de nem megy.
13/13 anonim válasza:
#12: Sehogy. Minden kérdés alatt ezt csinálja. Ha meg kiderül, hogy a kérdező nem is terhes akkor eltűnik egy szó nélkül.
Szerintem valami troll.
Mert szerinted az hogy jött a kérdéshez, hogy beszólt a kérdezőnek, hogy legalább így a múlt éves vizsgálatot is kifizette? Ritka bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!