Mit fog szólni a nőgyógyász, hogy nem voltam két éve rákszűrésen?
Tudom, hogy hülye voltam, hogy nem mentem vizsgálatra ennyi ideje. Hétfőn szeretnék időpontot kérni, nem húzom tovább. Nincsen panaszom.
Az az egyetlen gond, hogy fogamzásgátlót szedek, és a háziorvosom felírta eddig.
Mit fog így szólni a nőgyógyász? Látni fogja a kezelési lapomon,hogy régen voltam.
Hat ne legyen mar eselyes, hogy pont a magandoki szol be, sulyos penzeket fizetek azert, hogy ne igy legyen.
Persze jogos lenne akkor, ha az en hibambol keson vennek eszre a bajt, akkor tok igaza lenne, ha lecseszne. De szerencsere ilyen meg nem volt.
3-as, nem kell a hiszti, nyugodj meg! :)
Azért írtam azt amit, mert az én magán dokim megszid, ha cseszek elmenni az éves rákszűrésre. Nyilván itt nem komoly leb@szást kell érteni, hanem csak egy enyje-bejnyét.
2-es voltam
Voltam azóta vizsgálaton. Nézte, hogy a covid kezdete óta nem voltam. Mondtam neki, szégyellem is, de most már odafigyelek az éves szűrésre.
Amúgy nem mondott semmit. Egyből kérdezte van-e valami panaszom.
Egyedül azon döbbentem meg, hogy a rákszűrés ára felment 23 ezerre. Mikor utoljára voltam, 14 ezer körül volt.
Mursi ha meglátom az írásaid, már frászt kapok tőle. Ez a borzasztó beszólogatásod minden kérdés alatt annyira felesleges. Sosem a témához szólsz hozzá.
Általában mindenkinek azt írod, hogy biztosan terhes. Borzalmas.
Múlthéten még két teljes pipád volt a neved mellett. Most már alig másfél. Gondolom mások is hasonlóan látják az írásaid mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!