Mikor voltatok előszőr rákszűrésen? Ilyen esetben is voltatok már? (Többi lent)
Úgy tudom 23 évss kor után akkor is ajánlatos egy lánynak / nőnek elmenni rákszűrésre ha még szűz.
24N
Szüzességem elvesztése után voltam először 22 évesen. Azóta járok évente. Panaszom szerencsére nincs.
24N
18 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességem, azóta járok nőgyógyászhoz. Előtte nem voltam.
28N
19 évesen voltam először de már nem voltam szűz.
Amúgy mit veszítesz azzal, ha elmész?
Szűrésre nem akkor kell menni, amikor valami probléma van. A szűrés azt jelenti, hogy TÜNET MENTES nők közül szűrik azokat, akiknél lehet elváltozás.
Én 20 éves koromtól minden évben voltam eddig (27 leszek).
Minden évben ugyan abban a hónapban, így nem felejtek rá.
Ez a legnagyobb tévhit a világon, hogy nőgyógyászhoz csak szexuálisan aktív nők járnak.
Tény, hogy főleg a partnerek hozhatnak magukkal ezt-azt, de rákos bizony sajnos bárki lehet.
Önmagában is érdemes lenne elmenned egy nőgyógyászhoz már csak azért is, hogy amikor kell, akkorra már legyen valaki akiben megbízol. Egy ingyenes rákszűrés meg aztán senkinek sem ártott.
Meg kell mondanod, hogy szűz vagy, de egy általános kivizsgálásra jöttél, így ennek tudatában fog vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!