Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor voltatok előszőr rákszűr...

Mikor voltatok előszőr rákszűrésen? Ilyen esetben is voltatok már? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Úgy tudom 23 évss kor után akkor is ajánlatos egy lánynak / nőnek elmenni rákszűrésre ha még szűz.

24N

2019. máj. 8. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Szüzességem elvesztése után voltam először 22 évesen. Azóta járok évente. Panaszom szerencsére nincs.

24N

2019. máj. 8. 17:50
 2/9 Metionin ***** válasza:
91%
Én szintén utána voltam, 20 évesen.
2019. máj. 8. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

18 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességem, azóta járok nőgyógyászhoz. Előtte nem voltam.

28N

2019. máj. 8. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Én későn vesztettem el (28), előtte is csináltak már rákszűrést, szerintem olyan 25 lehettem. Panasszal mentem, doki kérdezte, hogy állok a szűréssel, mondtam, hogy még nem volt, akkor azt mondta, egyúttal azt is leveszi, csak a biztonság kedvéért. Csak emiatt szerintem nem mentem volna el, csak úgy 30 éves kor körül.
2019. máj. 8. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:

19 évesen voltam először de már nem voltam szűz.

Amúgy mit veszítesz azzal, ha elmész?

2019. máj. 8. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
19 éves voltam, ennek már 12 éve. Bár már nem voltam gyerek, mégsem volt mindegy ☺️ sokat tudtam már arról, hogy mi lesz, de nem volt jó. Fájt a kacsa, jajgattam is, de a doktornő le se... Először és utoljára voltam nála. Mai napig úgy vagyok, ha valamelyiket megunom, vagy fájdalmat okoz, megsért,megyek tovább és keresek egy egy másikat. Szerencsére van belőlük bőven🤣
2019. máj. 8. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha még szűz vagy, akkor ne menj még el. Akkor szoktak csak menni, ha probléma van. Nehézkes levenni a mintát a szűzhártya miatt, ami ez miatt át is szakad.
2019. máj. 12. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Szűrésre nem akkor kell menni, amikor valami probléma van. A szűrés azt jelenti, hogy TÜNET MENTES nők közül szűrik azokat, akiknél lehet elváltozás.

Én 20 éves koromtól minden évben voltam eddig (27 leszek).

Minden évben ugyan abban a hónapban, így nem felejtek rá.

2019. máj. 14. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Ez a legnagyobb tévhit a világon, hogy nőgyógyászhoz csak szexuálisan aktív nők járnak.

Tény, hogy főleg a partnerek hozhatnak magukkal ezt-azt, de rákos bizony sajnos bárki lehet.

Önmagában is érdemes lenne elmenned egy nőgyógyászhoz már csak azért is, hogy amikor kell, akkorra már legyen valaki akiben megbízol. Egy ingyenes rákszűrés meg aztán senkinek sem ártott.

Meg kell mondanod, hogy szűz vagy, de egy általános kivizsgálásra jöttél, így ennek tudatában fog vizsgálni.

2019. máj. 21. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!