Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fej viszketés mitől lehet?

Fej viszketés mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy ideje állandóan viszket a fejbőröm. Ugyan azokat a termékeket használom hajmosádhoz stb. Se tetves nem vagyok, már megnézettem párommal, mert már nem tudtam mire gondolni. Se korpás nem vagyok. Egyszerűen csak viszket de nagyon.

Nem tudok már mire gondolni. Ugyan úgy mosok hajat mint eddig, abban sincs semmi változás. Ugyan úgy zsírosodik stb.

Még arra gondoltam, hogy most már eléggé hosszú a hajam, hogy nem esetleg az húzza és attól.

A hajam sem hullik a szokottnál jobban. Van, hogy hajmosásnál is nagyon viszket.Frissen megmosva is.

Volt esetleg valakinél ilyen? Mi volt a probléma, vagy mi volt a megoldás?

2022. jan. 15. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászaton nézesd meg.
2022. jan. 15. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem amikor tetves voltam, az okozta ezt. :(

De menj bőrgyógyászhoz, mert a száraz fejbőr is vizskethet.

2022. jan. 15. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Allergia teszt? Én allergiás vagyok a sampon egyik összetevőjére, nekem azért viszket. De nekem dudorok is előjönnek.
2022. jan. 22. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!