Viszket és ég a nemszervem mitöl van? 21/L
Figyelt kérdés
nemifolyásom nem természetes darabos és büdös turo állagu nem élek nemi életet jelenleg de volt már rá példa hogy a barátom ujjazot és fehér darabos lett az ujja ill, a nemiszerve gusztustalan közben viszket és fáj... de ez idö közönként van csak elég gyakran de nem állandoan normálisan tisztálkodok de mégis nem értem akkor mitöl? segitsetek nekem lécives2012. szept. 21. 23:38
1/4 anonim válasza:
nagyon csúnya gombás fertőzésed van. Nem is értem hogy ha ilyen durva a tünet miért nem mentél el orvoshoz eddig.
És mielőtt még kérdeznéd: NEM NEM lehet otthon kikezelni semmivel. Ha már büdös, és túrós akkor elég csúnyán be van gyulladva.. Itt már csak a doki segíthet.
2/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen túrós meg viszketett, mikor gombám volt.
De szerintem van ott baci is, azért büdös.
Mert gombánál inkább csak nagyon enyhe élesztőszaga van.
4/4 anonim válasza:
Keress fel egy nőgyógyászt,mert valamilyen fertőzésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!