Fehéres barna túró állagú folyásom van. Eléggé ég és viszket. Mitől lehet ez?
Ez valami gombás dolog lehet, amire az antibiotikum nem jó, sőt még ront is a dolgon.
Keress egy másik nőgyógyászt, aki rendesen kivizsgálja, hogy mi okozza és megfelelő kezelést ír elő.
Biztos SzTk orvosnál voltál...
ez is a "magán"-ba terelést szolgálja. Menj magánba hozzá, akkor majd meggyógyít!
Fújj...
Visszatérő "valami"-d van. hogy mi lehet, azt nem tudom, de gondolom valamilyen baktérium vagy gomba okozza, ami időközönként elterjed a szervezetedben. Azt mondanám Neked, hogy menj el magánorvoshoz, aki törődik is Veled és meg is gyógyít. Az sztk-s dokik elég szemetek... hiába a te járulékaidból élnek... áh, hagyjuk is, mert csak felhúzom magam!
Illetve amit még te tehetsz otthon: szerezz be Intim Segítséget, az meggátolja a baktériumok és gombák szaporodását. Én is használtam, nagyon jól bevált. G..gleban rá tudsz keresni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!