Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás, menstruáció...

Barna folyás, menstruáció után, mitől?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedtem 2 éve, 1 hónapja hagytam abba! A barátommal gumival védekeztünk. Amikor megkellett volna jönnie az ún. megvonásos vérzésnek, akkor éreztem mintha megjönne, de nem volt semmi. Hányingerem van szédülök és a fejem rettenetesen fáj napok óta. 6-ik napja késett a mensesem. Azután megjött, 2 napig bő vérzésem volt. Aztán a 3-ik naptól nagyon kevés. Ma a 4-ik nap észrevettem, hogy barna folyásom van, méghozzá nem is kevés! Nem szokott ilyenem lenni se menses előtt, se után! Ugye ez nem lehet terhesség? Mi lehet ennek az oka? Fogamzásgátló abbahagyása után ez normális?
2012. aug. 30. 01:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a hormonzavar. Barna folyás nekem is és minden nőnek van menstruáció után, az azt jelzi, hogy a menses vége felé tartasz.
2012. aug. 30. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!