1/4 anonim válasza:
Persze, ezért találták ki, egyáltalán hogy jön ide az egészség, nyilván az. Az másik kérdés, hogy kinek mennyire hatékony.
2/4 anonim válasza:
Persze. Én kizárólag sima műanyag betétet használok amióta megvan. Néha tena pantset használok ilyenkor mivel talán az biztonságosabbnak érződik.
3/4 anonim válasza:
Az, én mégsem használok éjjelre, mert lószrt nem ér.
Hiába teszek be 2-t + szoros bugyi + sort, már hajnalra szétázok.
A maxi tampon ellenben teljesen oké - annyi, hogy reggel 6 körül felkeltem magam cserélni, de még sohasem volt balesetem vele.
4/4 anonim válasza:
#3: előző válaszoló vagyok. bevallom én szoktam durva időszakban tena slip-et is használni. Esetleg ilyesmire gondoltál már? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!