Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti milyen betétet használtok?...

Ti milyen betétet használtok? és jók az éjszakai betétek? Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

2012. júl. 21. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudok márkát mondani mert kb leveszem a polcról az elsőt ami a kezembe akad... így vásárolok. Nem volt még gondom egyikkel sem.

Az éjszakai betétek hosszabbak mint a többi... kábé ennyiben különbözik. Az első napokban jól jön.

2012. júl. 21. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
hát, igzából éjjel tampont használok, de mindig always betétet. Az éjjeli szerintem semmivel nem jobb, mint a sima.
2012. júl. 21. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Alwayst használok már évek óta. Előtte Libresst vettem. Szerintem az Always éjszakai nagyon jó.
2012. júl. 21. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem a NAturella jött be.Vékony,de jól sziv és kényelmes. Éjszakára meg mindig változó mit használok. Van hogy Bellát(csomagolás nélkülit). De nekem is az allways jött be éjszakaiból.
2012. júl. 21. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Always,bár én 2óra alatt simán átázok az elsőpár napban,még éjszakaival is.
2012. júl. 21. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:
nem rossz az always?mert azt hallottam,hogy muanyag,ez igaz,vagy csak kamu?
2012. júl. 22. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne kamu ?

A Libresse-hez képest tényleg műanyag a borítása, nekem kényelmetlen, és idegen, ráadásul viszketek is tőle.

2012. júl. 22. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon utálom az Always-t. Libresse éjszakait használok, nekem sajna nagyon erős a vérzésem. Ez sokkal hosszabb és jobb nedvszívóbb, mint a sima vagy a super.
2012. júl. 22. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen tényleg műanyag,de énszerintem nehezebben ázik át. Van olyan always is ami direkt érzékeny börre van
2012. júl. 23. 08:26
 10/10 anonim válasza:
Hát én először always-t használtam, mert még fiatalabb voltam és amit vett anya azt használtam, de most hogy már ismerem a márkákat csak is Libresse-t használok
2012. júl. 31. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!