Melyik a legjobb fogkrém? Ti milyent használtok? Vagy nincs nagy különbség köztük?
Én az Odol-med3-at szeretem, szerintem ez tisztít a legjobban. De a Sensident is jó, ráadásul nagyon olcsó. Mindkettőt a Müllerben lehet kapni, utóbbi saját márkás termékük.
A Signal és hasonlók nekem nem jönnek be, olyan rossz érzés velük fogat mosni, utána úgy érzem, mintha a zománcot is leszednék a fogamról, érzékenyebb lesz tőlük. Nem tudom miért.
Szájvízből az Elmex Sensitiv-et ajánlom.
Fogkeféből a Sensodyne sensitive-t, mert kicsi a feje, a hátsó fogakhoz is hozzáfér, de nem karistolja az ínyem. Az erős sörte nem jó, mert súrolja a zománcot is, és semmivel nem tisztít jobban. Fogorvostól tudom. A lényeg a technika természetesen!
Fogselyemből pedig a Dontodent sensitiv-et szeretem. DM-es saját márka.
Persze hozzáteszem szerencsére nincs olyan fogászati problémám ami miatt különleges fogrémre lenne szükségem, mert az más tészta. (annak ellenére sem, hogy nagyrészt sensitiv dolgokat veszek)
Szóval én ezeket használom, bocs ha hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!