Milyen módszerek léteznek a menstruáció megszüntetésére amik elérhetőek?
12 éves korom óta menstruálok (most 21 vagyok) és azóta havonta 2-4 napig pokol az életem. Mikor megvan hányok, szédülök, nagyon fáj a hasam és gusztustalanul sokat izzadok. Nem egyszer fordult elő, hogy a fájdalom miatt elájultam. Tavaly pedig egy eset alkalmával el sem ájultam, és akkora fájdalmaim voltak, hogy konkrétan nem kaptam levegőt, akkor és ott a halálomat kívántam. Legalább mikor fiatalabb voltam, hatottak a fájdalomcsillapítók, de ma már az sem használ, jártam orvoshoz és vizsgálatokra sokáig, mindig kaptam valami baromi erős gyógyszert, amik egy ideig hatottak, de szépen lassan hozzászokott mindhez a szervezetem.
Szeretnék véget vetni ennek a pokolnak, mert megkeseríti az egész életem, hiszen szeretnék normálisan dolgozni járni, megkaptam életem eddigi legjobb munkahelyét, nem néznék jó szemmel, ha havonta járkálnék betegbe.
Akármilyen módszer érdekelne, amit megtehetek azért, hogy véget vessek a menstruációmnak, legalább hosszabb időre. Hülyeség lenne meg kérnem a nőgyógyászt, hogy írjon nekem fel valami olyan gyógyszert amivel ezt elérhetem? Vagy megkérdezni tőle, hogy milyen lehetőségeim vannak ilyen téren? Tartok attól is, hogy nem akar segíteni, folyton azt emlegeti, hogyha majd szülök, enyhülni fog ez a fájdalom. Nem fogok szülni soha, a nőket szeretem. Szóval ha nem is lehet gyerekem tőle, az egyáltalan érdekel, csak szűnjön már meg
Létezik olyan fogamzásgátló is, amitől leáll a ciklusod, és olyan is, amitől 3 havonta van.
Csak ezek szerintem a mi országunkban nincsenek, nézz utána máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!