9 napja késik a menstruációm?
Sziasztok!
16 éves vagyok, 2 hét múlva 17leszek. 14 éves korom óta menstruálok. 1 éve barátom van, akivel utoljára december 12.én voltam együtt. az utolsó menzeszem vége nov.15-én volt, és átlagosan 29 naposak a ciklusaim. Előfordult már párszor, hogy késett, de akkor a legtöbb 3 nap volt. Most nem érzem hogy megjönne, pedig már előtte egy héttel görcsöl a hasam és derekam, illetve a 'mindjárt megjön érzés' is jelen szokott lenni, de most egyáltalán semmi. Tegnap reggeli tesztem negatív lett, így nem tudom mi lehet. Tegnap vízszerű folyásom volt, mára normális. Szerintetek? lehetséges, hogy kimaradjon?
(Nem voltam mostanában beteg, megfázva sem voltam, mindig használunk óvszert is.)

Velem előfordult, éleg sokszor, hogy napokat késett!
Mint most Neked szerintem!!

Nem vagy. Csinalhatsz meg tesztet, hogy megnyugtasd magad, de ennyi ido utan kimutatta volna a tegnapi is, ha terhesseg lenne.
Neha megesik, hogy kesik, ilyen-olyan okbol, mert nem vagyunk gepek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!