Hogy lehetne ebből a betegségből kigyogyulni?
A kerdes kamu.
Te soha nem voltal orvosnal ezzel a problemaval, ugyanis a nogyogyasz tudja kezelni a szuz paciensek huvelyi folyasat is. Vagy add meg az orvos nevet, aki azt mondta, hogy szuzhartyad miatt nem ad neked gyogyszert.
Ezen kivul, ha valoban evek ota lenne ilyen merteku folyasod, mar annyi szovodmenyes bajod lenne, hogy nem itt nyavalyognal.
Az, hogy a folyasod virusos, azt te vegkepp nem tudhattad megallapitani, szoval menj aludni es ne trollkodj.
Oke, az meg elkepzelheto valahogy, hogy kifogtal valakit, aki nem akart foglalkozni veled es elkuldott, de hogy tobb orvos is a szuzessegre hivatkozva meg se vizsgal es nem csinal semmit, az nekem is hihetetlen.
Keress fel egy nogyogyaszt, ha meg nem tetted meg, a szuzesseg nem befolyasol semmiben.
Nekem is volt fertőzésem szűzen, kivizsgáltak, kaptam gyógyszert. Menj el (egy másik) nőgyógyászhoz.
(Illetve OFF, de a semmilyen szexuális tevékenység, azt jelenti, petting sem? Mielőtt a behatolásra kerül a sor, érdemes lenne felfedezni egymás testét, megtanulni örömet szerezni egymásnak, illyetve azt, hogy neked mi szerez örömöt.)
Ha elmész nőgyógyászhoz, ragaszkodj hozzá, hogy vegyen kenetet és küldje el tenyésztésre, aztán célzottan írjon fel rá gyógyszert vagy kúpot. A kezelés után használj egy ideig hüvelyflóra helyreállító kúpot.
Nekem akkor sikerült hosszú idő után megszabadulnom a zavaró folyástól, amikor étrenddel is megtámogattam. Teljesen nem szűnt meg, de azóta nincs színe, szaga és semmi problémát nem okoz, a szexuális életben sem. A fehérneműből mindig ki tudtam mosni, régen is és most is, emiatt sosem dobtam ki semmit. Ja és a menstruációs görcseim is teljesen megszűntek, amióta egészségesebben táplálkozom. Mensi előtt 2 héttel a peteérést érzed, az is lehet fájdalmas, de ha annyira görcsöl, lehet, hogy érdemes lenne akkor is elmenned nőgyógyászhoz és ultrahanggal megnézetni, mi történik odabent, nincs-e pl. PCOS-ed.
A menstruáció miatt már eleve átszakadt részben a szűzhártyád, így kenetet, mintát venni simán tud a doki.
Étkezz egészségesen és rendszeresen, tisztálkodj megfelelően, intim területen csak sima vizet használj.
Keress más betegségeket a szervezetedben. Máshol is lehet gyulladás, ami hatással van az egész szervezetre, így a hüvelyedre is. Pl. Fogászati, szájüregi problémák.
És nem kell rögtön támadni, átkozni a válaszolókat, mert ez téged minősít.
Nem mellesleg megtanulhatnál helyesen írni, mert borzasztó olvasni az írásodat.
A kerdezo Macko27 neven irt gyalazkodo privat emailt, es sem a kerdese, sem a nyilvanosba irt valaszai, sem a nekem irt uzenete nem jelzi azt, hogy 18 eves szende szuz kislany lenne.
A kerdes kamu, a kerdezo egy troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!