Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg először és holnap...

Ma jött meg először és holnap tesi lesz. Milyen betétet használjak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 12:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
és holnap lesz az első tesi óra és nem akarok fölmentett lenni.
2010. szept. 5. 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én legelső alkalommal fölmentett voltam, mert akkor még nem tudtam, hogy majd mennyi ideig és milyen mennyiségben fog jönni vagy, hogy mennyire görcsölök majd. Meg amúgy sem volt tapasztalatom. A betétek elcsúsznak sportolás közben, így igazán egyik sem jó.
2010. szept. 5. 12:28
 3/12 anonim válasza:
Always betét (normál) + szoros bugyi. És nem lesz gond.
2010. szept. 5. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is az always-re szavazok, szerintem az a legjobb. Olyat vegyél, ami szárnyas, és elég nedvszívó (sok csepp van a zacskóján). De én a helyedben első alkalommal kérnék felmentést, még nem tudhatod, mennyire lesz erős, stb.
2010. szept. 5. 12:34
 5/12 A kérdező kommentje:
honnan tudjam hogy mikor van tele a betét?
2010. szept. 5. 12:55
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat
2010. szept. 5. 12:55
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Látod, hogy mikor van tele. Ebből a szempontból jobb mint a tampon ami belül van ezért nem látod.
2010. szept. 5. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy csináld, ahogy már leírták (Always vagy Libresse sok cseppes, szoros bugyi), még annyit tennék hozzá, hogy közvetlenül tesi előtt cserélj és akkor tuti kibírja.
2010. szept. 5. 15:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a bella blue jött be leginkább.

Tesi óra előtt közvetlenül cserélj betétet és akkor ki kell bírnod.

És tényleg szorosabb bugyit vegyél fel.

15/L

2010. szept. 5. 16:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem és a barátnőmnek is nyáron jött meg és a barátnőmnek most is van.Ő mindig cserél tesióra előtt betétet és tesióra közben is kikéreckedik megnézni!Amúgy én is azt ajánlom,mint a többiek!
2010. szept. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!