Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak a hugommal?

Mit csináljak a hugommal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mivel a 11 éves húgomnak megjött. Csak anyukámnak mondta eddig el. Győrben élünk, mikor elmentünk egy kicsit biciklizni mondta, hogy ő nincs jól és hogy fáj a hasa alul. Mondtam neki, hogy persze menjünk haza és mondtam, hogy bár én fiú vagyok de eltudom képzelni. És erre mondta hogy én honnan tudom és azóta nagyon szégyelli magát előttem. Szerintetek mit csináljak?

#család #húg #megjöttneki
2021. nov. 24. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy ez természetes dolog. Minden lánynak ilyen korban jön meg. Ezt nem kell szégyelni. Természetes dolog. De többet ne mondj, mert csak jobban zavarbajön. Majd anyád intézi
2021. nov. 24. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlragozni, de mindenképp érdemes lenne vele egy-két mondatot váltanod. Mond el neki, hogy nem kell szégyellnie magát előtted. Ez természetes dolog, neked nem újdonság, mert elég sok lány/nő ismerősöd van, és tisztában vagy az ezzel járó kellemetlenségekkel. Ennyi.
2021. nov. 24. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit különösebbet nem kell csinálnod! Mondjon nemet, ha nem komfortos, csak ezt kell megtanulnia kimondani, hogy nem.
2021. nov. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!