Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Voltam vérvételen és vörösvért...

Voltam vérvételen és vörösvértestből max 2-nek kellene lennie a látótérben, de nekem 22 volt, mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért voltál vérvételen? Van valami alapbetegséged?
2021. nov. 23. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem csak rosszul voltam és meggyógyultam de azért elküldött a doki. Azt mondtad minden rendben a vérvétel alapján és nem szükséges további vizsgálat. De nem tudom hogy észre vette-e hogy jóval több vörösvértestem van mint amit normálisnak írtak. Csütörtökön lesz visszahívom majd hogy azzal mivan vagy miért nem mondott semmit arról.
2021. nov. 23. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Mitől voltál rosszul, mi segített meggyógyulni? Lehet akár attól is, hogy nem iszol eleget.
2021. nov. 23. 19:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Szédültem hőemelkedésem volt, a torkom piros volt de nem fájt. Kaptam gyulladás csökkentőt attól elmúlt. Hát inni nem iszok mindig eleget, de nem vészesen keveset. Most próbálok majd sokat inni. Ja és a vérnyomásom egyszer 145/90 volt de pár óra alatt elmúlott.
2021. nov. 23. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!