Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mehetek edzésre?

Mehetek edzésre?

Figyelt kérdés
Vízilabdázom. Eddig még csak egysuer próbáltam tampont, valamit nagyon elronthattam, szörnyű érzés volt, nagyon fájt. Ez volt múlt hónapban. Nemsokára viszont meccs lesz, es fontos lenne, hogy ma és holnap reggel is el rudjak menni edzésre. Viszont most éppen megvan, már elég gyenge, vércsíkot biztos nem húznék, de nem szeretnék fertőzést összeszedni, vagy valami

2021. nov. 23. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért fájhatott, mert rosszul tetted fel vagy túl nagy méretű volt. Én így vízilabdázom, még azokon a napokon is szoktam menni edzésre, amikor igen erős, mégsincs semmi gond vele, nem is érzem, hogy bent van.

17l

2021. nov. 23. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Minit használtam, úgyhogy nem hiszem, hogy a méretével volt a probléma. Hogyan, meddig kell feltenni?
2021. nov. 23. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tedd fel, hogy ne érzed, ha mondjuk sétálsz. Csak a cérnája lógjon ki
2021. nov. 23. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én minimum az ujjam középső percét is feltolom a tamponnal és úgy jó.
2021. nov. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!