Mehetek edzésre így?
Figyelt kérdés
A fülembe lesz csináltatva 2. És 3.fulbevalo ott alul a fülcimpán...valahol azt olvastam h ne érje víz az első hetekben valahol azt h nyugodtan...
Versenyúszó vagyok..ugye vízi edzés...füllyukasztas után mehetek edzésre?
2019. nov. 8. 19:25
1/1 anonim válasza:
Én nem mennék. Az, hogy éri egy kis víz fürdés közben nem valószínű, hogy problémát fog okozni, csak töröld mindig szárazra. Viszont egy medencében simán összeszedhetsz valami fertőzést, ami azért eléggé kellemetlen. Nagy bajod valószínűleg nem lesz ugyan tőle, de azért elég durván (és fájdalmasan) bedurranhat a füled. Ha szilikon sapkád van, amit ráhuzol a füledre és így nem megy bele a víz, akkor esetleg nem olyan vészes, de én inkább nem kockáztatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!