Fibroadenoma esetén mindig végeznek biopsziát?
Figyelt kérdés
Ultrahang vizsgálaton voltam, mert találtam egy kemény csomót a mellemben. A doktornő azt mondta, valószínűleg fibroadenoma, de szövettant kellene csinálni, mert UH alapján nem lehet eldönteni. Még csak 24 éves vagyok, ezért gondolhatja, hogy nem rosszindulatú? Azon vagyok meglepődve, hogy nagyon sokan írták itt, hogy csak UH alapján rámondták, hogy fibroadenoma, nem kellett szövettan. Vagy esetleg mégis el lehet dönteni UH alapján, de az én esetemben nem volt egyértelmű?2021. nov. 19. 16:51
11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem fájt a mintavétel egyáltalán, negatív lett szerencsére. Azóta évente/félévente járok ultrahangra, ahol nézik, hogy nem nővekedett-e.
2024. jan. 22. 17:42
12/14 anonim válasza:
De jó örülök neki, köszönöm a gyors választ én holnap megyek!
13/14 A kérdező kommentje:
Nincs mit:) Írj ha van eredmény, de biztos minden rendben lesz!
2024. jan. 24. 08:06
14/14 anonim válasza:
Szia!
Én ma voltam sebészeten egy mell csomó féle dologgal.
1cm-nek írta le kérdésben "Fibroadenoma vagy más kóros elváltozás?"
Neked milyen volt ez a fibroadenoma?
Én nem teljesen tudom kitapintani, hosszúkás sima tapintatú kemény, kicsit mozgatható. Nem fáj
20 éves vagyok aztmondta sebész az én koromba ez biztos jó indulatú de csak Jan.6 időpont uh-ra :(((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!