Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek utalhatnak terhességre?

Ezek utalhatnak terhességre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

November 8-án, vagy e körül kellett volna megjönnie, rendszeresen 29-32 nap között szokott megjönni. Gondoltam várok pár napot, lehet stressz hatására késik, de azóta sem jött meg. Ezen a héten fura tüneteim jelentkeztek: például mellfeszülés, mellérzékenység, a nap 1-1 pontján hányinger, sűrűbb vizelési inger. Ma vettem 2 tesztet, az egyiket délután munka után meg is csináltam. Negatív lett. Nem egy minőségi teszt volt, van egy minőségibb azt úgy gondoltam holnap reggelre hagyom. Barátommal rendzseresen élünk szexuális életet, csak óvszerrel védekezünk. Eddig nem csináltam még terhességi tesztet. Szóval nem tudom, hogy a tünetek alapján lehetséges hogy mégis terhes legyek? Nem lenne tervezett baba, de nem is jelentene gondot, végülis örülnék neki :) .

Köszi előre is.

23/N.

2021. nov. 18. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
1-1 késés belefér,ha amúgy rendszeres a menzeszed. A stressztől meg pláne késhet:) Ha megfelelően használjátok az óvszert, nem sok esély van terhességre.
2021. nov. 18. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Csináld meg reggel a másik tesztet, az szerintem sokat fog segíteni.

Bár szerintem ha ez, amit ma csináltál negatív, akkor nem sok esély van a terhességre, elég sok ideje késik, már a nap bármely szakaszában ki kellene hogy mutassa.

2021. nov. 18. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Ha terhesség miatt késne, már ki kellene mutatnia barmilyen tesztnek.

Nem sok esély van rá ha rendesen védekeztek, de persze előfordulhat.

A reggeli teszt után már biztosabb lehetsz benne.

2021. nov. 18. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Hat nekem ezek a tunetek mind mensi elott jelentkeznek.
2021. nov. 18. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Végülis előfordulhat, elég régóta késik. Ha máskor mindig pontos, van rá esély, hogy terhes vagy és az a teszt fals negatívat mutatott. De az is lehet, hogy teljesen más az oka a tüneteidnek és valóban csak késik. Csináld meg a másik tesztet is, ha az is negatív, akkor szinte biztos, hogy nem vagy terhes. Azért ha nem jön meg hamarosan, akkor fordulj nőgyógyászhoz, nehogy valami komolyabb gond legyen a háttérben.
2021. nov. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!