Utalhatnak ezek a jelek terhességre?
Lassan 1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót és egészen 2 hétig nem jött meg rendesen, 3 hónapokat kimaradt. Most volt meg 2 hete és előtte is, utána is együtt voltunk a párommal védekezés nélkül. Pár napja érzem hogy fáj a hasam, rengeteget eszem és ég a gyomrom, nagyon fáradtnak érzem magam folyton és meg-meg szédültem az utóbbi napokban, ingerültnek/feszültnek érzem magam. Sokat fogom a pocakomat, “érzem”, bár lehet csak bemesélem magamnak annyira szeretném..
2 napja csináltam tesztet és negatív lett.
21/L, párom 41/F (nincs gyermeke)
Köszi ha válaszoltok:)
2 hete megvolt? Akkor max. ovud lehet most, terhes nem lehetsz.
Amúgy érdemes hormon vizsgálatot kérni a rendszertelen mensid miatt. Nem normális.
A tüneteid utalhatnak IR-re például.
Igen 2 hete menstruáltam, beszéltem orvossal a rendszertelen vérzéssel kapcsolatban, aztmondta ez a fogamzásgátló hatása lehet még..
Mikor szedtem a gyógyszert akkor sem véreztem szinte egyáltalan, aztmondta kimondottan olyan gyógyszert írt fel ami kevés hormont tartalmaz nagyon és a menstruációt is “elmulasztja”..
Mindenesetre köszönöm a válaszod és megfogadom a tanácsodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!