Elkaphattam-e attól fertőzést, hogy valaki más menstruációs vérével érintkeztem?
A koliban van egy csaj aki ott hagyta tiszta véresen a wc-t este. Ès én éjszaka félálomba botorkáltam ki a wc-hez utàna vettem észre hogy na, tiszta izé a wc . Természetesen szoltunk neki, hogy figyeljen oda erre, nem is ez a kèrdés lényege. Aztán később kiderült hogy ő amikor összevérezi az ülőkèt akkor csak simán letörli papirral. És ugye azon gondolkodtam, hogy azon ott maradnak a bacik attól mèg.
És azóta nekem vagy gomba, vagy pedig bakteriális fertőzést kaptam el (már kaptam gyógyszert, de nem ez a lényeg)
Szóval az a kèrdèsem, hogy valószinuleg attól a csajtól kaphattam el ? Mert ha igen szeretnék szólni a tobbieknek hogy óvatosan üljenek a wc-re, én màr tanultam az esetből és magam előtt mindig fertőtlenítem. Gyanitom itt kaptam el, máshol nem ültem wc-n, meg uszodába se voltam .
Igen
Amúgy meg az elmúlt 1,5 évben a csapból is fertőtlenítő folyik, mielőtt leülsz, takarítsd le!
Sose ülönk rá sehol a vécére, csak otthon. :D Ez alap. Leülhetsz ilyen helyen, ha előtte lefújod fertőtlenítővel és még le is takarod. Fúj. 10 évig voltam kolis, de ilyet soha nem csináltam, hogy csak úgy ráülök. :D
Hozzátenném, mielőtt nemzetközileg szétkürtölitek, hogy gombás a csaj, nem csak tőle kaphattad el. Mivel mindegyikőtök ráül, akármelyik másik kolis társad is lehet fertőzött, mégha titkolja is vagy nem tud róla, ezt úgyse ossza meg senki a másikkal. Elég ha ő is ráült, te meg utána rá.
Egyébként csak azèrt mertem ráülni, mert csak négyen használtuk
Koszonom a valaszokat !
A menstruációs vér miatt önmagában nem.
Ha bármelyikőtöknek fertőzése van igen. De az se biztos hogy az ülőke, lehet a wc papír is.
Mind a 4eteknek oda kell figyelni hogy tisztán tartsa a wc-t, és célszerű lehajtva lehúzni hogy a légtérbe ne kerüljenek vízcseppek wc-bacikkal, amik aztán lecsapódnak pl. a papíron, ülőkén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!