Ez lehet petefészekrák?
Nagyon puffadok, rengetegszer járok pisilni és folyton olyan érzés, mintha tele lenne az alhasam valami folyadékkal, ami sosem tud teljesen távozni...reggel is ilyen, de estére még durvább. A menstruációm rendszertelen, már 11 napja tart, előtte viszont 4 hónapig meg sem jött normálisan, de egyáltalán nem fáj. Ezenkívül észrevettem egy duzzanatot az állam alatt, ami szerintem egy nyirokcsomó-duzzanat lehet. Szerdán megyek hasi-és kismedencei ultrahangra.
20/L
Én azt nem értem, hogyha ennyi ideje fenn állnak a panaszok, akkor miért is nem mentél még el kivizsgáltatni magad hamarabb?
Innentől kezdve nem hiszem, hogy itt bárki meg tudja majd mondani neked, hogy rákos vagy-e.
Várd ki mostmár ezt a pár napot és megmondják a vizsgálat során hogy mi a helyzet.
A rák már megszűnt létezni. Mindenki a covidba hal bele.
Viccet félretéve az alvásod rendben van? Éjjel 2 felé nem szoktál felébredni pisilni?
Lehet, és ezen kívül 100 más probléma. Teljesen felesleges a legrosszabbra gondolni!
Akkor kezdj el aggódni, ha van miért, egyelőre nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!