Aki esetleg küzd petefészek rákkal magán hogy tapasztalta? Mik voltak a tünetek? (Ha voltak)
Sziasztok!
Történetem annyi röviden hogy kb tavaly vettem észre hogy bal oldalt az alhasam enyhén puffad. Ekkor elmentem orvoshoz ahol elküldött hasi uh-ra ott nem találtak semmi.(itt elméletileg a petefészkeimet is látták.) Voltam ételallergia, latóz, glutén vizsgálaton is negatív. Nőgyógyásznál is jártam tapintásos vizsgálatot végzett de ő sem talált semmit <--Itt más okból voltam(nem volt hüvely uh). Méhnyakrák vizsgálat is ok. Viszont mai napig jelentkezik és ilyenkor az egész bal oldalam a enyhén érzékeny a bordámig és enyhe nyomás nehezedik a csipő csontomra nincs vérzéses tünetem inkább olyan mintha egy lég labdácska lenne a hasfalamba (nem igazán tudom leírni az érzést) . Lehet ez még az vagy inkább béleredetű probléma lesz?
Ne haragudjatok ha butaságot írok.
24/L
Ha a vastagbéleredetű problémát akarod kizárni...akkor endoscópia. Nem a kellenes vizsgálatok egyike. De van ott még pl az egyik vese (pl felfázás) , vagy a lép is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!