Ez lehet petefészekrák?
Nagyon puffadok, rengetegszer járok pisilni és folyton olyan érzés, mintha tele lenne az alhasam valami folyadékkal, ami sosem tud teljesen távozni...reggel is ilyen, de estére még durvább. A menstruációm rendszertelen, már 11 napja tart, előtte viszont 4 hónapig meg sem jött normálisan, de egyáltalán nem fáj. Ezenkívül észrevettem egy duzzanatot az állam alatt, ami szerintem egy nyirokcsomó-duzzanat lehet. Szerdán megyek hasi-és kismedencei ultrahangra.
20/L
Engem most műtöttek jóindulatú petefészek daganattal. Most, 15-én lett meg a szövettan, hogy jóindulatú, addig senki nem tudta eldönteni, még az operáló orvosom sem. Volt MR, UH, CT,tumormarker. Elképzelhető, hogy van valami képlet a petefészkedben, de akkor is nagyon kicsi az esélye, hogy 20 évesen rosszindulatú legyen. Nőgyógyászhoz kell menni hüvelyi ultrahangra. Bár nekem már a hasi ultrahangon is látszódott... De a hüvelyi uh biztosabb. Ha látnak valami képletet majd a hüvelyi ultrahangon, valószínűleg további képalkotó vizsgálatokat fognak javasolni. Kismedencei kontrasztos MRI és CT elég pontos képet ad, ha az UH alapján felmerül, hogy van ott valami.
Szóval irány a nőgyógyászat, és ne aggódj, ha találnak is valamit, nagyon kicsi az esélye, hogy rosszindulatú legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!