Mitől függ, hogy a nőgyógyász XS,S,M vagy L méretű
kacsát (hüvelytükröt) használ a vizsgálatkor?
em tudom minek akarod tudni a méretet. 1től 4 ig van de mellesleg mindig egy univerzálissal kezd vagy eldobhatóval. És édes mindegy milyen méretű mert be fog menni. Meg hát a kacsát így is teljesen kinyitja szóval mindegy a méret.
2021. nov. 9. 13:59
Nőgyógyász és fogorvos, csak magánorvoshoz megyek, a legjobbakhoz. Egy jó nőgyógyógyásznál semmi fájdalom nem fordulhat elő. Rákszűrésre szoktam járni, kb. 2 évente, ott van kacsa, hüvely-ultrahag, de szinte nem is érzem, mikor felvezeti az orvosom. Hidd el, megéri, erre sose sajnáltam a pénzt.
2021. nov. 9. 14:06
42
Nem szeretne menni, ne erőltesd.
2021. nov. 9. 14:11
44/78 A kérdező kommentje:
Magánorvoshoz fogok menni, mindennel csakis magánúton megyek el, nem akarok hónapokat várni. El fogok menni, írtam, hogy van egy nőgyógyászati problémám, amiatt sajnos muszáj lesz menjek. Előtte szeretném kipróbálni otthon magamnak, nyugodt körülmények között a kacsát.
Akkor rendelj magadnak alirol. 2 hónap múlva meg is kapod de kitudja mit kapsz el fertőzést attol. Felejtsd már el ezt a ki akarom próbálni dolgot. Menj el és kész vagy ne menj el soha és nincs bajod.
ha lélegeztetőre akarnának tenni még a intubáló csövet is ki akarnád magadnak próbálni előtte?
2021. nov. 9. 14:22
"szinte kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy fájdalmas a vizsgálat"
Nem az.
Magadnak tök fölösleges kpróbálnod, nem tudod, az orvos mennyire fogja kinyitni, gondolom a méhszájadon nem akarsz magadnak bökölődni egy pálcával, így pont semmit nem fogsz megtudni. A vizsgálat nem fájdalmas, nyilván nem kellemes, de nem fáj. A legkellemetlenebb része, hogy ki kell tárulkozni egy idegen előtt. De választhatsz női orvost is.
2021. nov. 9. 14:27
A nőgyógyásznak van gyakorlata meg tudása, hogy hogyan kell normálisan feltenni, hogy ne fájjon. Te viszont otthon csak szerencsétlenkedni fogsz vele, persze, hogy fájni fog, sőt, még meg sérülést is okozhatsz vele. Azután meg nyilván soha a büdös életben nem mersz majd elmenni a nőgyógyászhoz.
2021. nov. 9. 14:28
48/78 A kérdező kommentje:
Magyar oldalon is találtam, ahol 2-5 munkanapon belül szállítanak,ott rendelnék,csak nem mindegy,hogy XS,S,M vagy L méretűt. Fogalmam sincs, hogy mekkora kellene, ezért tettem fel a kérdést.
49/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán szégyenlős, női orvoshoz tuti nem megyek, belegondolni is bizarr, hogy nő matasson bennem és vizsgáljon.
Rendeld meg akkor mindet, aztán dugd fel őket egyszerre. Tényleg erre már nem lehet mit mondani. XD
2021. nov. 9. 14:30
Kapcsolódó kérdések: