Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől függ, hogy a nőgyógyász...

Mitől függ, hogy a nőgyógyász XS,S,M vagy L méretű kacsát (hüvelytükröt) használ a vizsgálatkor?

Figyelt kérdés
Tudjátok, hogy nektek mekkorát szokott?

2021. nov. 9. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
68%
a vastagbél és tüdőrákot nem elkapja az ember. Ellenben a méhnyakrák egyik kiváltó oka a hpv szexuális úton terjed, éppen ezért a rendszeres szexuális életet élőknek bizony illik évente elmenni szűrésre.
2021. nov. 9. 12:49
 32/78 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom,

nekem soha nem volt fájdalmas még egy nőgyógyászati szűrővizsgálat sem..

Sőt! Még kellemetlen sem, pedig nem egy orvosnál jártam már.

Mondjuk nekem elég nagy a fájdalomküszöböm.

2021. nov. 9. 12:55
 33/78 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, hogy a párodtól kapod-e el vagy megbetegedsz. A lényeg,hogy mindre van szűrővizsgálat, ha nem fedezik fel idôben, akkor mind halálos lehet. Szóval, ha illik elmenni nőgyógyászhoz, akkor a többi orvoshoz is. De szerintem ez mindenkinek a magánügye, hogy megteszi-e vagy nem. Én nem akartam erre költeni, korábban semmilyen panaszom nem volt. Állami rendelésre meg nem fogom kivárni a várólistát. Térdizületemmel volg 1 éve problémám, állami rendelésen 8!!! hónapra volt rá időpont ultrahangra. Nyilván elmentem magánúton,nem vártam ennyit.
2021. nov. 9. 13:10
 34/78 anonim ***** válasza:
70%
Csak amíg a tüdőrákot nem adod át másnak, addig a hpv-t igen.
2021. nov. 9. 13:13
 35/78 anonim ***** válasza:
39%

34,

Kivéve, ha monogám párkapcsolatban élsz. Mint az emberek többsége.

2021. nov. 9. 13:15
 36/78 anonim ***** válasza:
86%
Monogám párkapcsolatban is megfertőzöd a párod, ha neked van.
2021. nov. 9. 13:21
 37/78 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezem mindenkivel. Tudom, hogy nem nyújt HPV ellen 100%-os védelmet, de több mint a semmi.
2021. nov. 9. 13:21
 38/78 anonim ***** válasza:
78%

36

Oké, de mitől lenne bármelyikőnknek is egy monogám kapcsolatban? A hpv szexuális úton terjed.

2021. nov. 9. 13:33
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Megrendeled, kipróbálod, aztán mit csinálsz amúgy vele?
2021. nov. 9. 13:51
 40/78 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy fáj a vizsgálat... nehogy félj tőle, semmi fájdalmas nincs benne! Maga a helyzet fura, de ez a kacsa felhelyezés nem fáj egyáltalán.

Ha magadnak próbálnád betuszkolni, pont másik irányból mint a doki, úgy pl szuper jól fel tudnád magad sérteni. Szerintem ne kísérletezgess.

Amúgy ennyi idősen valóban jó lenne néha elmenned rákszűrésre.

2021. nov. 9. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!