Mitől függ, hogy a nőgyógyász XS,S,M vagy L méretű kacsát (hüvelytükröt) használ a vizsgálatkor?
Figyelt kérdés
Tudjátok, hogy nektek mekkorát szokott?2021. nov. 9. 10:59
11/78 A kérdező kommentje:
Nem minősítgetést,választ szeretném a kérdésemre!
2021. nov. 9. 11:42
12/78 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha nem tudod. Sz@r lesz így is, úgy is...
13/78 A kérdező kommentje:
Másoktól kérdeztem,hogy mire számítsak,szinte kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy fájdalmas a vizsgálat. Szeretném itthon megtapasztalni előtte,hogy mit fogok érezni ott, így kevésbé fogok izgulni.
2021. nov. 9. 11:43
14/78 anonim válasza:
Kérdező, fáj, ha benned van egy kuki? Na látod.
15/78 anonim válasza:
Eddig senki nem halt bele.
A fájdslmas erős túlzás
16/78 anonim válasza:
Egyébként, magadnak csak elbénáznád, rosszabb lenne, mint amilyen valójában. Ha ennyire tartasz tőle, minek mész? Majd előbb-utóbb megbarátkozol a gondolattal, ha muszáj lesz.
17/78 A kérdező kommentje:
Az nyilván nem fáj, de amikor egy hideg fém/műanyag eszközt vezetnek beléd, amikor nem vagy felizgulva, az szerintem totál más, nem összehasonlítható a kettő.
2021. nov. 9. 11:47
18/78 anonim válasza:
14
Azért a szex és a vizsgálat párhuzamba állítása elég vad ötlet volt...
19/78 anonim válasza:
18, nem vad.
Semmivel nem fájdalmasabb egy síkosíval bekent kacsa, mint egy pénisz a hüvelyben.
20/78 anonim válasza:
Teljesen felesleges otthon próbálgatni (mégis minek?). A nőgyógyász ért ahhoz amit csinál, te pedig nem. Amit te otthon eljátszadozol, annak köze nem lesz ahhoz, ami a nőgyógyászati vizsgálaton történni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!