Mennyien álltak át eddig kehelyre, mosható betétre vagy mensibugyira? Mi a tippetek?
Figyelt kérdés
Ha a 18-50-es korosztályt nézzük (18 alatt nem hiszem, hogy bárki is ilyen alternatív eszközöket használna a menszeszre), akkor mennyi % lehet akik már átálltak ezekre az alternatív eszközök használatára? 1000 nőből kb mennyien vannak?
Nyilván pontos számot nem lehet mondani, de saccolni biztos lehet. Ki mire tippel kb?
2021. nov. 8. 20:35
11/13 anonim válasza:
8-as vagyok. Félévente járok nőgyógyászhoz. Nincs gond, sokat kell innom mensikor meg ennem is kell de alapvetően megvagyok. Sosem jött be a tampon vagy más felhelyezôs megoldás ötlete. Így maradtam a hagyományos betétnél. 🤷🏼♀️Részben erős is a mensim, de az is valóban rájátszik hogy gyakrabban van igényem cserélni mint az átlagos , érzet miatt (a jelek szerint). Nem értem miért lett leponzozva a válaszom 🤔
12/13 anonim válasza:
Ja, és hozzáteszem, munkahelyemen kötelező a talpig fehérben lenni 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!