Hogy mondjam el az orvosnak?
Hétfőn megyek életemben először nőgyógyászhoz. Lényeg az, hogy még szűz vagyok, de barátommal már pettingeltünk többször és az utóbbi időben orgazmus után mindig vérzek.
Valamint hónapok óta maszti után is véreztem. Biztos, hogy nem sértettem meg magam, mert csak csikló orgazmus volt.
Valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet? Hátha valaki tudja. Valamint, szerintetek csak így mondjam el ezeket az orvosnak, nem lesz gáz? Mármint, hogy ilyen szavakkal nem gáz ezeket elmondani?
13
Az, hogy én mit tennék, vagy mit nem, az az én dolgom. Az, hogy "én nem mondanám el" nem jelenti azt, hogy más se tegye. Van véleményem, elmondom. Ahogyan te is.
Köszönöm az elején adott értelmes válaszokat!
Aki privátba írt annak annyit, hogy 19 éves vagyok, és szerintem biztos az orgazmus váltja ki. Ugyanis utána nap mindig vérzek, ilyen barnazas szinten, vagy kicsit jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!