Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A méh szúrkálás mire utalhat?...

A méh szúrkálás mire utalhat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Napok óta érzek szurkálást a méhemben, a menszeszem időszerű csak nagyon elhúzódó, nem mindig erős, de legalább egy hétig tart. Már másfél hete elmúlt de a barnás rózsaszínes folyás nem múlik. Pár hónappal ezelőtt volt egy kontaktvérzésem is, de akkor még nem tulajdonítottam jelentőséget neki.

A mellem is borzasztóan feszül, úgy mintha még mindig menstruálnék. Remélem, hogy hormonális probléma, de nagyon félek az ilyen rossz indulatú dolgoktól. Holnap kérek beutalót az orvoshoz és nagyon izgulok.

Terhes biztosan nem vagyok.

25/L

2021. nov. 4. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg csak valami hormoningadozas, a leirasod alapjan ez nem tunik komllynak.
2021. nov. 4. 21:07
 2/10 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mikor volt az utolsó mensid?
2021. nov. 6. 15:58
 3/10 A kérdező kommentje:
2 és fél hete körülbelül.
2021. nov. 6. 20:43
 4/10 Sssaszem ***** válasza:
Ez peteérés lehet. Amolyan ovulációs időszak.
2021. nov. 6. 21:21
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 vissza számoltam, ma két hete és két napja hogy megjött és ma megint megjött, biztosan nem peteérés. Pénteken nem sikerült, úgyhogy holnap tudok csak időpontot kérni. Sík ideg vagyok.
2021. nov. 7. 13:19
 6/10 Sssaszem ***** válasza:
Írd meg, hogy mi volt az orvosnál.
2021. nov. 8. 08:59
 7/10 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Végül mi lett veled? Mit mondott a doki?
2021. nov. 12. 08:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Bocsi, hogy nem jelentkeztem csakhát ki kellett várni azt az időpontot. Végülis minden rendben van, valószínűleg hormonális okai vannak a köztes vérzéseknek, fájdalomnak. Az orvos fogamzásgátlót írt fel megoldásként hogy helyre állítsa a dolgokat, más nem tudott mondani erről. Mindenesetre megnyugtató, hogy csak annyi a gond. Köszönöm a válaszokat és az érdeklődést. :)
2021. nov. 18. 16:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja és az ovum már megvolt, bent van a tüsző is, úgyhogy valószínűleg megint előbb fog megjönni. 🤷‍♀️ A lényeg, hogy szervi gond nincs hála Istennek:)
2021. nov. 18. 16:25
 10/10 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Örülök, hogy nincs komolyabb bajod. 21-től 28 napig normális, hogy előbb jön meg és nem mindig 28 naponta. 25. jön meg az normális.
2021. nov. 19. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!