Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. dpo bal oldalt hasi...

10. dpo bal oldalt hasi szurkálás, puffadás és érzékeny hastájék utalhat babára? Volt igy valaki?

Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10.dpo-n meg akár menstruációra is.
2019. júl. 11. 09:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Soha nem éreztem még ezt a szurkát,azért érdekelne,hogy aki érzett nemvárt előtt ilyet,lett e baba? :) köszönöm a válaszod!
2019. júl. 11. 09:48
 3/11 anonim ***** válasza:
17%

Volt ilyen. Meg olyan is, aki nem. Volt, akinek lett baba, meg olyan is, akinek nem.

Oszt akkor most ettől terhesebb lettél?

2019. júl. 11. 10:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Én azokra lennék kíváncsi akiknek volt ilyen tünete..
2019. júl. 11. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Nekem volt, és nem lettem terhes.
2019. júl. 11. 10:25
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

Mondom: volt. És nem lett baba.

Meg volt és lett baba.

Terhesebb vagy?

2019. júl. 11. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Napi szinten kérdés ez a "szurka" dolog. Mivel ez csupán a női szervezet működését jelzi, ezért menzesz és baba előtt is lehet. Nekem mindkét esetben volt. De nem mindig, szóval az sem jelent semmit ha nem volt.
2019. júl. 11. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem azóta van amióta babát szeretnénk. Sajnos ilyenkor mindent észreeszünk :(

En ebben a hónapban eldöntöttem hogy nem is foglalkozok vele , erre bekaptam egy vírust amitől hányingerem volt meg égett a gyomrom . :(

2019. júl. 11. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig mindenkinél így van (nálam is így volt), babatervezés kezdetétől minden ciklusban észreveszünk valamit, ami "addig még sosenem volt". Ez az agy játéka, eddig is volt minden csak nem voltunk ráhangolódva, hogy feltűnjön. Teljesen természetes jelenség.
2019. júl. 11. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Puffadast nem tapasztaltam, de alhasi szurodast igen es ehez meg tarsult a sokkal erosebb mellfeszules mint a szokasos menstruacio elotti fajdalom. Ezek a 9dpon mar jellentleztek es halvany pozitivat teszteltem(lh teszteltem igy biztosan tudom az ovulaciom)

23+2hkm

2019. júl. 11. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!