Borzasztoan fajt kiszedni a tamopont. Merjek meg hasznalni?
Lanyok! Ma eloszor hasznaltam tampont es hatodik ora utan elmentem wcre, akkor lattam, hogy voltak vercseppek a tisztasagi beteten. Kiszerettem volna cserelni, viszont borzasztoan fajt es kb fel ora szenvedes utan sikerult kiszednem. (Meg is izzadtam, siras hataran alltam) tejesen meg volt telve a tampon.
Miert tortenhetett? Merjek meg ujra tampont hasznalni?
Lehet, hogy csak izgultál és nem tudtál ellazulni teljesen, amikor kihúztad. "Nyomhatsz" is, mint amikor kakilni próbálsz, nekem, ha a tampon nincs megtelve eléggé, de letelt a 8 óra, ez szokott segíteni.
Használhatsz esetleg minit, amit bár többször kell cserélned, de keskenyebb, hátha kényelmesebb az első pár alkalommal.
Én is erre gondoltam, viszont azt nem értettem, hogy a tampon összes részének kihúzása fájdalommal járt. Már amikor a tamponból egy kis kihúzandó rész maradt is fájt.
Kissé égető érzés volt, mintha bent rá lett volna tapadva.
A szűzhártya egészen a bejáratnál van, úgyhogy nem fura ha végig fájt amíg kivetted. Gondolom azt érezted, hogy miközben húzod kifele, "rá van tapadva" a szűzhártyádra, mivel kicsi a lyuk.
Igazából három ok van amiért fájhat a tampon kiszedése: szűzhártya mérete, túl gyorsan húzod ki, túl szárazon húzod ki. Másról még sosem hallottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!