12 éves lányomnak milyen egészségügyi betétet vegyek?
Lassan meg fog jönni neki.
Én always éjszakait használok, de neki valószínűleg az nagy lenne. Lányoktoknak milyen fajtát, és milyen méretűt vesztek?
Mindenképpen szárnyasat.
A nagy alatt mit értünk? Ha csak most kezdte, akkor még nem biztos, hogy annyi vér csurog... Tehát nem fontos olyan vastagnak lennie. De azért kérdezz rá.
Vagy a hosszúságra gondolsz nagy alatt? Mert az nem baj, ha minél hosszabb. Én a mai napig nem tudom, hogy hová tegyem a betétet... (Mondjuk nem is igazán használok) Néha a "borsómnál" piros, néha a fenekemnél inkább... Őrjítő.
De szerintem nem kell túl bonyolítani a dolgot. Van választék bőven, de az is inkább csak a marketing miatt.
Nem tudok márkát meg típust mondani, de közepesen vastag, jó hosszú és szárnyas legyen.
Igen a hosszúságra gondoltam.
Velem anno anyám soha nem beszélt ezekről a dolgokról. Mindig olyat vett, amelyik olcsóbb volt. Sokszor szárny nélkülit, ami nem volt jó.
Sajnos olyan is előfordult, hogy nem is volt otthon csak 1 db, hiába szóltam.
Bocs, de ennek mi köze ahhoz, te anno mit kaptál?
bemész egy boltba és választasz egy akkora méretet, ami a lányodnak megfelel. Veszel kétfélét, aztán majd választ.
Nagy lenne? Az miért lenne gond? Legalább nehezebben ázik át.
De amúgy besétálsz a boltba és leveszel a polcról egy random "normál" betétet, kipróbálja, és ha valami gondja van vele akkor vesztek másfélét.
Szerintem se, egy felnőtt nő ezen nem problémázik... de akkor mi a célja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!