Menstruáció vagy sérülés?
Sziasztok.
Tegnap este a barátnőmmel voltam együtt és mivel elég sötét volt csak reggel vettem észre, hogy a mutató és a középső ujjam véres. Utána megnéztem a barátnőmet is és az ő nemiszerve is az volt részben, illetve egy kicsit a lepedő is. Megkérdeztem, hogy csináltam e bármit, ami tegnap fájt volna neki, de azt mondta, hogy semmi ilyesmi nem történt. Elég érzékeny a hüvelye, volt már hogy véletlenül "belekaptam" körömmel ujjazásnál, de tegnap nem szólt, hogy bármi kellemetlent érezne. A vér nem friss sebből származónak tűnt. Sötét, illetve az alvadt vér szinte fekete volt a nemiszervén. Miután letisztítottam megint együtt voltunk. Ezután még kétszer vérzett egy keveset, de azt mondta, hogy ez menstruációs vér, illetve váladék, ugyanis megismeri. Valamint azt mondta, hogy nem érez a hüvelyében fájdalmat, amit egy ilyen sérülés után azért kéne. A kérdés az, hogy mi a valószínűbb. Az, hogy felsértettem, de nem érezte sem akkor, sem ma, vagy az, hogy az heves ujjazás következtében valamiféle ingert kapott a szervezete, és megindult a menzesz. Nem tudom pontosan mikor kell megjönnie nála. Magyarázott valamit a fogamzásgátló tablettákról, és nagyjából levezette, hogy miért menstruálhat esetleg éppen most, vagy hogy történhetett ez, de be kell valljam ezt a részt nemigen értettem:)
Sztem ha felsertetted volna, azert az fajna.
En is vereztem, amikor tablettat szedtem. Menstruacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!