Hölgyeim! Mennyire gyakori eset, hogy amikor menstruáltok, a világmindenséget is megennétek? A feleségem ilyen.
Figyelt kérdés
Tizenegy éve vagyunk házasok, de már középiskolától kezdve ismerjük egymást. Akkoriban is, és onnan tovább, MINDIG, amikor menstruál, szerintem a világot is könnyedén megtudná enni. Jelenleg is ilyen napokat él. 2-3 napig szokott tartani a mértéktelenség. Tegnap megevett egy instant levest, egy barackot, fél liter ivójoghurtot, két zacskó chipset, egy tányér levest, két tányér kukoricafőzeléket, kettő Riso tejberizst és egy csomag ropit. Ma egy doboz fagylaltot, kevés túrós fornettit, kettő zacskó chipset, megint egy tányér kukoricafőzeléket ebédre, aztán fél tányér levest, de hol van még a nap vége. Engem nem zavar, anyagilag se kerülünk a csőd szélére, mert direkt a leárazott és alapból olcsó termékeket veszi, amihez én szoktam 1-2 drágábbat hozzátenni, hogy jó ízűt is egyen. Csak felvetődött, hogy mennyire szokványos a nők körében ez a hatalmas étvágy, főleg, hogy Ő alapból nem ilyen. Megvan a maga étvágya, és igen, volt rá példa, hogy egymaga ette meg a lábos krumplifőzeléket pörkölttel (pardon, egy tányérral én is ettem), mert a kedvence, de legtöbbször elég neki napi 2 tányér meleg étel, vagy szendvics, egyéb, néha-néha egy kis édes, többi pedig csapvíz.2021. okt. 1. 13:06
11/17 anonim válasza:
#7 pedig jó katona vérben is harcol. Csapj magatok alá törcsit és ne nézz le, csak csináld... :)
12/17 anonim válasza:
Nekem előtte ilyen. Kb. bármi jöhet, ami egészségtelen, pl. sültkrumpli, chips, meki, burger king. Ráadásul hisztis vagyok ilyenkor, kipattogok, felpuffadok, csinálok mindent is.
13/17 anonim válasza:
Teljesen általános, nincs miért aggódnod! Ez ilyen.
14/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen mindig, hiába próbálom magam visszafogni. Az édességet kívánom nagyon, illetve nehezen tudom abbahagyni az evést, mindig többet akarok.
15/17 anonim válasza:
En az eperlekvaros vagyok, es igen, a libido is az egekben van ilyenkor, foleg elotte es az elejen. Utobbi szamomra ellentmond a termeszet rendjenek, hiszen az allatok akkor parzanak, mikor termekenyek. Fura, hogy megsem a peteeres idejere esik az embereknel.
16/17 anonim válasza:
Igen. Alapból nem eszem másképp, de tegnap 40 perc alatt megettem két nagy tányér spagettit + 3 csokis kekszet. Ez van, ilyenkor. Csak az első és második napom ilyen zabálós.
17/17 anonim válasza:
52 kg-os nő vagyok. Mindig mielőtt megjön, előtte kb. egy hétig ezt csinálom, zabálok egész nap, mindent amit csak találok. Ezek amiket leírtál, nekem egyáltalán nem sok megenni. :D Egyébként pedig normálisan eszem, de mielőtt megjön, egyszerűen képtelen vagyok kontrollálni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!